October 19, 2021 3:39 pm

Liste over medisiner for ADHD – Les før du fortsetter

Er det riktig å si at du er veldig utdannet før du skanner medisiner for ADHD? Er du klar over at hvis du ikke blir lært om forskjellige typer tilgjengelige medisiner for ADHD, kan du være på vei til å ta en avgjørelse utenfra og ta sjansen med barnets velvære og fremtid? Den oppsiktsvekkende sannheten er at selve reseptene du gir for å redde barnet ditt, kan overlevere dem til en zombie. Uansett, uttrykk takknemlighet overfor Gud du leser denne artikkelen; dataene du vil lese her, frigjør deg fra alle bekymringer. Vi vil liste medisiner for ADHD i denne artikkelen og snakke om deres sannsynlige tilfeldige effekter.

Så vi bør komme til finesser. De tilgjengelige medisinene for ADHD kan stort sett grupperes i to:

1. Profesjonelt foreskrevne medisiner 2. Vanlige medisiner

Legen foreskrev medisiner

La oss først undersøke de ofte brukte ADHD -legemidlene, som åpenbart er – legen foreskrev medisiner. De mest brukte legene som er foreskrevet, er psyko -energigivere. Et hvilket som helst sted disse energizer-stoffene blir uklare, brukes ikke-energizer-medisiner. Energizer kan være langvirkende som holder virkningen i en betydelig strekning på 8 til 12 timer, eller kortvirkende som vil være overbevisende bare i et par korte timer. De kortvirkende energigivere er ute av interesse på grunn av tilgjengeligheten til langtidsvirkende medisiner som fortsetter med aktiviteten en god stund uten behov for regelmessig medisinering. Reseptene på energizer -listen for ADHD inkluderer:

Langtidsvirkende stimulanter: Ritalin LA, Adderall XR, Focalin XR, Metadate CD, Daytrana, Concerta, Vyvanse og så videre

Kortvirkende stimulanter: Ritalin, Adderall, Dexedrine, Dextrostat, Methylin ER og så videre

Den mest anerkjente ikke-energizer-listen på ADHD er Strattera.

Ok, siden du har en oversikt over medisiner for ADD og ADHD, la meg ta deg direkte og fortelle deg de merkelige virkningene disse stoffene kan gi det omsorgsfulle barnet ditt. Jeg sa faktisk merkelig, med den begrunnelse at disse legemidlene i virkeligheten er sakte bødler, og utryddet din unges fremtid.

Disse reseptene gir ikke bare sine mest normale bivirkninger som uro, angst, migrene, sykdom, retching, magesmerter, diettproblemer, svakhet, hjertebank og skjult syn, det isolerer også barnet ditt fra samfunnet ved å forårsake hjelpeløst sosialt samarbeid. Disse medisinene kan også forårsake uønskede konsekvenser på lang sikt, som utvidet fare for sorg, avhengighet av medisiner som er foreskrevet av legen og problemer med stoffmisbruk.

Selv med disse fantastiske platene, er det ikke trist å innse det; er milliarder av dollar konsekvent gått gjennom for disse profesjonelt foreskrevne legemidlene i USA alene? Prøv å ikke fryse. Virkeligheten må konfronteres.

Måten du ennå leser denne artikkelen, avslører for meg hvor alvorlig du trenger svar. Du er heldig, i lys av det faktum at du faktisk har en avgangsplan. Det er stedet hvor jeg tar deg til det andre arrangementet av vår nedslitte medisin for ADHD. Den beskyttede klassen av medisiner – Ja, vanlige medisiner.

Vanlige medisiner  kjop-tramadol-online-i-norge/

Du kan ha tillit, gå med vanlige medisiner for ADHD. La meg forklare hvorfor …

Ikke bare er normale legemidler praktisk talt 100% frigjort fra tilfeldige effekter, de er derfor nyttige for å jobbe med nytten av synapser og for å øke kroppens trivsel. På samme måte er vanlige medisiner langt mer rimelige i kontrast til den gigantiske klistremerkeprisen du må betale for profesjonelt foreskrevne medisiner. Dette er en ekte gave, spesielt i den nåværende monetære nødssituasjonen. En blanding av diettretningslinjer og normale medisiner kan vise mer overbevisende enn til og med effektive profesjonelt foreskrevne resepter. Homeopati tilbyr de absolutt beste vanlige ADHD -legemidlene som er tilgjengelige i dag.

Så alt i alt får normal medisin flest poeng i vår undersøkelse på listeforeskrifter for ADHD. For øyeblikket er du velkommen til å spore de beste vanlige medisinene for ungen din.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *