October 19, 2021 5:39 pm

Observasjoner fra smerteklinikken

Det er en sårt tiltrengt avledning, som er en vesentlig del for å plage styret, for endelig å få kontakt med deg. Jeg har trukket meg nesten en måned tilbake, og et stort antall av dere som har ønsket gode tanker for meg, kan vurdere hva som skjer med dette senteret. Jeg vil legge ut mange oppfatninger og betraktninger som jeg har lagret i en skrapeplate. Jeg stoler på at disse vil være nyttige.

Se for deg dette: En eksistens av jevn smerte, uten opiater. En eksistens av smerte som du har kontroll over. Vedvarende kvaler og en delikat gjenbesøk av en eksistens av vesentlig bedre med den begrunnelse at det blir et annet liv, et nytt designet av deg. En eksistens av redusert smerte, anstendig pine fullpakket med standardens gode og dårlige tider i livet, men i tillegg til en daglig tilværelse der du har nye og bedre enheter for å håndtere nedturer og ros gaver.

La meg stoppe et øyeblikk førte meg til dette fantastiske stedet. På samme måte som andre av dere, fungerte forskjellige sedvanlige sedates sedates virkelig ikke på lang sikt. Oxycontin virket en stund. Dilaudid fikk meg til å utslette. Percocet klødde ikke min forverring. En siste forventningssynapse innebygd i hoften min, bare fliset i de skarpe hjørnene av forverringen min. Synapsen i tillegg til 60 mg. metadon og 1600 mikrogram fentanyl i tillegg gjorde at jeg hadde et stort behov. INGENTING ARBEIDET FOR Å BETYDELIG SLØTE MIN Smerte; livet mitt var et vrak.

Jeg hadde uendelige, små triumfer; tilfeldige lange strekninger med lavere enn vanlig pine, men det returnerte vanligvis torden.

Forventningsstrålen min begynte med et besøk hos en borte lege. Denne mannen avslørte for meg at jeg var dypt motløs (jeg hadde ikke peiling). Da sa han på det tidspunktet etter å ha fått terreng for å frigjøre meg igjen fra motløshet, at jeg måtte erkjenne en eksistens uten opiater. Hans overbevisning er at opiater, som brukes til å behandle langtidssmerter, ikke virker. Disse narkotiske/beroligende medisinene blir motstridende, og det, i motsetning til å dempe plager, forårsaker virkelig et uunngåelig mønster av utvidelse av målinger og dag for dag tilbaketrekking, noe som følgelig forårsaker kritisk smerte hver dag.

For å si det helt klart, opiater bruker vi rask ekspansjon av høy grad av pine til langdistanseklienter, konstante smerter. Herregud, vi er i tillegg eksepsjonelt avhengige, så kroppene våre roper etter ytterligere. Vi er avhengige.

Arrangementet er grunnleggende.  kjop-adderall-online-i-norge/ Slå av dine nåværende opiatplagermedisiner mens du sender andre ikke-opiatmedisiner som jobber med å gjenopprette elendighet og drepe plager.

Da rådet han på det tidspunktet omhyggelig til å vurdere om jeg var fornøyd med å fortsette med min nåværende måte (våkne klokken ni, hvile fra klokken 14) med den begrunnelse at senteret var utrolig vanskelig å fullføre.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *