October 19, 2021 7:34 pm

ansiktsbehandlingar utför vi en grundlig Face Mapping (hudanalys) och utifrån den analysen individanpassar vi din ansiktsbehandling efter vår proffesionella kunskap och dina önskemål.

Nu kan du kombinera din            https://lhsrichardson.weebly.com/               ansiktsbehandling genom att göra ett tillägg av följande behandlingar until ett reducerat pris.
Prata med oss för mer facts om vilka kombinationer som är lämpliga.

Radiofrekvens ansikte 400 kr
Ledljus 300 kr
Ögonbehandling 300 kr
AHA/Multivitamin 300 kr
Frans och brynfärg 280 kr
Frans eller brynfärg one hundred ninety kr

Face mapping
En unik professionell hudanalys! För dig som vill ha en konsultation för vilka produkter och behandlingar som passar simply dig.
Vid köp av minst 2 produkter krediteras kostnaden.
Tid: 20 min Pris: 450 sek

Ansiktsbehandling ProSkin 30
Skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogica behandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål.
Tid: 30 min Pris: 625 sek

 

Ansiktsbehandling Pro Skin 60
Djuprengörande behandling med fokusering på rengöring av porer och balansering av huden.
Tid: 60 min Pris: 975 sek

Klassisk ansiktsbehandling
Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en most suitable hudhälsa och som även inkluderar en balanserande, närande avslappnande ansiktsmassage.
Tid: 75 min Pris: 1175 sek

Total ansiktsbehandling
Djuprengörande behandling där vi fokuserar på vad din hud behöver för en most advantageous hudhälsa.
Frans och brynfärg ingår samt en härligt balanserande ansiktsmassage.
Tid: 80 min Pris: 1450 sek

Ansiktsbehandling DeLux
Njut av en djuprengörande behandling som anpassas efter hudens dagsform och behov. Frans och brynfärg, ansiktsmassage och Ledljus som sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden, ökar produktionen av kollagen och ger din hud more friskhet och lyster. Med hjälp av olika färger på ledljuset kan vi specialanpassa din behandling för bl a pigment, acne, rosacea och strukturförbättring
Tid: 1 tim 30 min Pris: 1600 sek

Radiofrekvens behandling
Radiofrekvens kan användas för att lyfta, strama upp och tona konturerna i ansiktet och hals. Ökar blodflödet och förser hud och muskler med syre och näring. Detta i sin tur leder until klarare och friskare hudstruktur. Är även bra om du känner dig “svullen” och har ödem i vävnaden. Antal behandlingar som behövs är individuellt guys generellt behövs 5 behandlingar ca 1 ggr i veckan. Efter avslutad kur underhålls uppnått resultat var four–6 vecka.
Radiofrekvens kan även göras endast vid ett tillfälle alternativt tillsammans med en ansiktsbehandling och effekten blir då som en grundlig cirkulationsökning med ett optimalt näringsutbyte until huden.
Rekommenderas i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast four hundred kr,
Tid: 30 min Pris: 795 sek

Läs mer…

Ansiktsbehandlig gavle

Ansiktsbehandling NBE one thousand
En vetenskapligt utvecklad metod som ger synliga resultat redan från den första behandlingen och stärker upp huden på lång sikt.
NBE a thousand är en fantastiskt avslappnande, djupgående, resultatgivande för ansikte och hals med ett omedelbart lyft! 
Elektromagnetisk energi kombineras med värme och aktiva ingredienser slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.
 Regelbundna behandlingar ger långsiktig förbättring av hudens struktur.
NBE a thousand är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt och behandlingen är lämplig för alla hudtyper och hudtillstånd
Tid: 70 min Pris: 1490 sek
Tid: forty five min Pris: 990 sek

Läs mer…

Ion lively behandling
Påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Behandlingen ger djupverkande resultat på hudtillstånd som kraftig uttorkning,
 känslighet samt förtida hudåldrande. Vi jobbar med aktiva serum, ultraljud och Ledljus. Ledljuset sätter fart på microcirkulationen för optimalt näringsutbyte i huden,ökar kollagenproduktionen och ger en välmående hudstruktur. Med hjälp av olika färger på Ledljuset kan vi specialanpassa din behandling för bl a pigment, kärlstärkande, och inflamationshämmande vid zits. Mycket bra för en känslig rosaceahud!
Tid: 45 min Pris: 990 sek

AHA syra Behandling med glykolsyra
En djupgående peeling som reglerar talgproduktionen, ökar fuktigheten och reducerar hudens oregelbundenheter (until exempel linjer, förstorade porer, pigmentfläckar, ärr efter acne etc). Kan göras enstaka gånger för en generell uppfräschning av huden.
Vid problem rekommen­deras behandlingen i kurform.
Rekommenderas även i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 300 kr.
Tid: 30 min Pris: 895 sek

Multivitaminbehandling – Age Smart
Kraftfulla antioxidanter som jobbar effektivt med att ta bort döda hudceller samt att fylla på med vitaminer till huden. Känner du dig torr/fuktfattig och vill jobba upp spänsten så är detta behandlingen för dig. Ger omedelbar lyster!
Rekommenderas i samband med ordinarie ansiktsbehandlingar för endast 300 kr.
Tid: 30 min Pris: 795 sek

Led ljus
ansiktsbehandlig gavle

Med Led ljuset kan du på ett säkert, effektivt och smärtfritt sätt jobba med hud och struktur förbättring, lindra acnebesvär och ljuset verkar också lugnande och barriärstärkande.

Genom att de olika ljusen rött, blått, orange och grönt, har olika våglängder så penetrerar de på olika djup i huden och kan minska irritation, främja regenering av olika vävnader och nerver samt förhindra vävnadsskada.

Mekanismen för LED-terapi innebär att en specifik våglängd av ljus absorberas av en fotomottagande molekyl, ex en mobile, som producerar en reaktion som påverkar värdcellen. På så sätt förbättras cellfunktionen vilket leder till cellförnyelse och ev reparation av celler.

När du gör ett tillägg i tex en ansiktsbehandling, kemisk peeling eller AHA syrabehandling förstärker du effekten på din behandling.

 

Normala öppettider

Butikstider
Måndag, Torsdag 09.00 – 18.00
Tisdag, Onsdag, Fredag 10.00 – sixteen.00
Lunch 13.00 – 14.00

Salongstider – Tidsbokningar
Måndag, Torsdag 09.00 – 18.00
Tisdag, Onsdag 08.00 – 18.00
(19.00)
Fredag 08.00 – 17.00

Sommartider:
5 Juli – 27 Juli
Mån, Tisdag, Onsdag 09.00 – 17,00
Lunch 13.00- 14.00

Semesterstängt:
28 Juli – 6 Augusti

 

 

 

 

 

Behandlingar
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling med NBE one thousand
Hudföryngring med Dermapen
Hudföryngring med Radiofrekvens
Hudföryngring med Kemisk peeling
Kroppsbehandling
Massage
Make up
Ögon Fransar & Bryn
Hårborttagning/ Vaxning
Manikyr och Fotvård
Borttagning av fibrom/ kärl
Ytliga blodkärl & Pigmentfläckar
TIDSBOKNING
Telefon 026-18 00 forty four eller
Boka direkt Online
HITTA TILL OSS
Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta
KONTAKTA OSS
Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.Se
helena drmalogica expert 01

Välkommen until oss
HUDVÅRDSSALONG MED MAKALÖS HUDVÅRD, HUDVÅRDSPRODUKTER, MASSAGE, ANSIKTSBEHANDLING I GÄVLE

Vi erbjuder alla typer av ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar, avancerad hudvård för hudproblem, fransar & bryn, manikyr/pedikyr, hårborttagning och rub down.
Face & Body Center är medlem i SHR vilket är en garanti för att personalen har godkänd utbildning och att salongen har ansvarsförsäkring

Bokningsinformation
Utebliven närvaro eller behandlingstid som ej avbokats 24 timmar före utsatt tid debiteras med 75% av bokningens pris.
Avbokning av bokade behandlingstider ska ske på telefon 026-180044 och det går bra att lämna ett meddelande på vår svarare om vi ej har möjlighet att svara.
Avbokning kan ej ske thru mail.
En missad tid innebär både en missad inkomst för salongen och en missad chans för en annan kund som hade kunnat få tiden istället.
Kom gärna en stund före din inbokade tid för att slippa stressa in until din behandling, vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingstiden.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *